top of page

fatihsuatoyman.com.tr 4 yaşında!

Kendi adımı taşıyan, kağıda döktüklerimi sanal olarak daha çok kişiyle paylaşabileceğim bir internet sayfasına sahip olmak istiyordum. Bunun için internet hakkında birkaç bilgiye ihtiyacım vardı bir de tasarıma. Tasarım konusunda her hangi bir fikrim yoktu; bir arkadaşım “wordpress” yolu ile bunu gerçekleştirebileceğimi söyledi. Bir kaç farklı tasarım şablonları kullanarak denemeye başladık. Yavaş yavaş kod başlıklarına, site içeriğini öğreniyordum.

Temelimin sağlam olmasını istiyordum, attığım adımlar bir yapıya sahip olmalı. Bir logoya ihtiyacım vardı; bir kaç çalışma yaptım. Sonunda bir tanesine karar verdim. “Kendine logo bile yapmış” diyen de oldu. Peki ya slogan? Fotoğraflar?

“Yolu ne olursa olsun; paylaşın!” düşüncesiyle yola çıkmak istedim; benim için asıl amaç düşünceleri, fikirleri, yetenekleri paylaşmaya sevk etmekti. Duygular, düşünceler kişi içerisinde kaldıkça diğer kişiler tarafından keşfedilemeyen büyük bir Dünya’dan mahrum kalıyorduk. Hele ki içine kapanık bir çok insan varken...

Bir diğer amacım farklı kişilerle ve daha geniş bir topluluk ile iletişim içinde olmaktı; böylece aramızdaki “iletişim” denilen bağı kuvvetlendirebileceğimizi düşünüyorum.

Başladığım ilk zamanlarda, yazdığım şiirleri ve şarkıları paylaşıyordum. Bunun önemli bir açıklaması şu olabilirdi; hangi meslekte yada dalda çalışıyorsak çalışın, ilginizi çeken yada hoşlandığınız sanat dalı içerisine girdiğiniz zaman kendinizi mesleğinizde daha iyi geliştirebilirsiniz. Bu benim inancım!

2016 yılbaşı itibari ile tasarım tamamen değişti; artık farklı platformlar takip ediyorum ve geliştirebiliyorum. İşin en güzel tarafı; bunun sınırı yok!

Şimdi elimden geldiğince gezdiğim, gördüğüm, öğrendiğim ne varsa sizlerle paylaşmak istiyorum. Paylaşmanın da sınırı yok; gelecek planlarımı da yapılandırmaya devam ediyorum. Çünkü düşünmek ve paylaşmak benim için hep var olacaktır.

fatihsuatoyman.com.tr artık 4 yılını geride bıraktı. Hep birlikte kalmak dileğiyle!

Nice yıllara.

GÜNCEL
SON PAYLAŞIMLAR
bottom of page