top of page

Ekonominin Yıldızları Töreninde Plaketler Sahiplerini Buldu.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler Yönetim Kurulu olarak da katıldığımız, TTSO, Trabzon Vergi Dairesi Başkanlığı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin düzenlediği gecede 2014 yılının gelir vergisi, kurumlar vergisi, ihracatta ilk 10'a giren, oda üyeliğinde 50. yılını dolduran, yeni teknoloji geliştiren ve Türkiye genelinde ilk 1000 sanayi kuruluşu arasına giren üyelere plaketleri takdim edildi.

Tören, TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Sn. M. Suat Hacısalihoğlu konuşması ile başladıktan sonra, Meclis Başkanı Sn. Şadan Eren, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Dr.Orhan Fevzi Gümrükoğlu, Trabzon Valisi Sn. Abdil Celil Öz, TOBB Başkanı Sn. Rifat Hisarcıklıoğlu ve son olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sn. Süleyman Soylu'nun protokol konuşmaları ile devam etti. Yapılan konuşmalar içeriğinde, Trabzon'umuzun önemli bir kent olduğu ve yatırımların artacağı, son olarak gündemde olan Asgari Ücret konusunun şirketler için büyük önem taşıdığı üzerinde konuşuldu.

Trabzon ve Türkiye'miz için daha birçok önemli konu vardı. Benim dikkatimi çeken ve sizlerle paylaşmak istediğim, Sn. Rifat Hisacıklıoğlu'nun konuşmasının sonlarına doğru söylemiş olduğu; "Bizde (Türk Milleti olarak) müthiş bir girişimcilik ruhu var." cümlesidir. Gerçekten de farklı fikirlere ve yatırımlara sahip girişimcilerin harekete geçirdiği ses getiren birçok projesi var. Ayrıca daha nicelerini bekleyen gençlerimiz var.

Benim temennim; hiç bir zaman bu ruh azalmasın, başarıların ardından koşarken hiç kimse yılmasın.

Trabzon'da faaliyet gösteren genç bir iş adamı ve girişimci olarak plakete laik görülmüş tüm müşterilerimizi ve diğer tüm üyeleri tebrik eder daha nice başarılar dilerim.

GÜNCEL
SON PAYLAŞIMLAR
bottom of page