top of page

Google Dijital Atölye tam size göre!

Google Dijital Atölye

Herkese merhaba.

İnternette bir çok platformun kurulması ve gelişmesi ile beraber pazarlama dijital dünyada önemli bir yer aldı. İş tecrübesini internet dünyasına taşıyarak daha geniş bir kitleye ulaşmak isteyen veya yerel olarak işletmesini daha kolay duyurmak isteyenler Google şirketinin geçtiğimiz yılda ülkemizde yayınladığı Dijital Atölye ücretsiz eğitim platformunu tavsiye ederim.

Google şirketinin, İŞKUR ve T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ortaklığı ile kullanıcıların ulaşımına açtığı atölye, dijital pazarlama temellerini kolay bir şekilde öğrenebileceğiniz çevrimiçi bir eğitim platformu… Üstelik başarılı bir şekilde bitirmeniz durumunda resmi bir sertifikaya sahip oluyorsunuz.

26 farklı konunun ele alındığı ve toplam 106 ders içeriğine sahip olan atölye, sizi her bir ders sonrasında ve her konu bitiminde ayrı bir teste tabi tutuyor. Bütün dersleri bitirdiğinizde %80 doğru cevabı vermeniz gereken bir test ile karşılaşıyorsunuz. Testi başarılı bir şekilde geçtikten sonra “Dijital Pazarlamanın Temelleri” adında resmi bir sertifikaya sahip oluyorsunuz.

Peki testiniz başarılı geçmezse ne oluyor? Google sizlere zaman tanıyor ve ileri bir tarihte yeniden test fırsatı veriyor.

Sosyal medyadan görüntülü reklamcılığa, internet analiz araçlarından e-ticarete kadar bilgi veren bu başarılı atölyeyi tavsiye ederim.

Unutmayın; ücretsiz ve çevrimiçi olarak istediğiniz zaman takip edebileceğiniz bir eğitim programına buradan ulaşabilirsiniz;

Kesinlikle bir göz atmalısınız; şimdiden başarılar dilerim.


GÜNCEL
SON PAYLAŞIMLAR
bottom of page