top of page

KTÜ Enerji Teknolojileri Topluluğu'ndan Oyman Makina'ya teşekkür ziyareti...


Ülkemizde geçtiğimiz yıl ilk kez düzenlenen Shell-Eco Marathon Türkiye yarışmasına Karadeniz Teknik Üniversitesi'ni temsilen öğrenci arkadaşlar katıldı. 50 kuruşluk elektrikle 144 km yol kateden arabaları ile birincilik elde eden KTÜ Enerji Teknolojileri Topluluğu’ndan arkadaşlar Oyman Makina’yı ziyaret etti.

Büyük bir başarı elde eden ve çalışmalarına ara vermeden devam eden arkadaşlar, bu yoğun tempoları arasında küçük bir desteğe karşılık güzel düşünceleri ile plaket hazırlayarak teşekkürlerini bana ilettiler. Kendilerine bu güzel düşünceleri için ben de ayrıca teşekkür ederim.

Ziyaretleri sırasında ağustos ayında gerçekleşecek TÜBİTAK’ın organize ettiği yarışlarda da yer alacaklarını ve yeni arabanın tasarımından üretimine özenle çalıştıklarını dile getirdiler. Biraraya gelme fırsatı bulmuşken üretim faaliyetlerinin yanında topluluğun diğer faaliyetleri konusunda küçük bir beyin fırtınası da gerçekleştirdik.

Konuşmamızın sonunda; böylesine çalışma ve başarıya istekli arkadaşların her zaman yanında olacağımı dile getirdim. Üniversite eğitimleri yanında öğrencilerin kendilerini geliştirdikleri her türlü etkinliği savunuyorum. İş hayatına başlamadan önce katıldıkları etkinliklerde büyük fırsatlar yakalayanlar, daha özgüvenli adımlar atacaktır.

Çalışmalarını büyük bir heyecanla takip ediyor ve gelecek nesil arabalar ve arabaların üretimleri üzerinde olumlu etkiler sağlayacaklarına inanıyorum.Yoğun ders programları arasında düzenli, plan ve program içerisinde hareket eden ve takım ruhunu yakalamış topluluktaki bütün arkadaşlarımı tebrik ediyor, başarılarının daim olmasını diliyorum.

GÜNCEL
SON PAYLAŞIMLAR
bottom of page