top of page

Bauma 2016 fuarı başladı.


Oyman Makina Standı C4.127

Bauma 2016 fuarı 11 Nisan pazartesi günü itibari ile başladı. İnşaat makinaları üzerine kaplamadan otomasyon sistemlerine, hidrolik iş makinalarından yapı kalıplarına, her türlü ekipman ve parçalarından iş güvenlik levhalarına kadar çok geniş ürün sergisine sahip bu fuar toplam 7 gün sürecek.

Şirketimiz Oyman Makina ile katılımcı olarak yer aldığımız bu fuarda yeni geliştirdiğimiz VD35 mobil beton mikserini ilk kez sergileniyor. İlgilenen herkesi C4.127 numaralı standa davet ediyoruz.

Yaklaşık 600.000 m2 alan üzerinde organize edilen fuarda stand hazırlıkları aralık ayında başlamış olup;

Giriş biletleri ise;

tek günlük 32 €

3 günlük 64€

Ve tüm fuar için 79€

olarak değişmektedir.

Almanya’nın Münih kentinde Messe München GmbH tarafından düzenlenen Bauma, hazırlıklar aşamasında belirli disiplin ve kurallar çerçevesinde hareket edilmesiyle organizasyonun çok başarılı bir şekilde ilerliyor. Bütün planlar belirlenen dakikalar üzerine...

Konuşmalarımız arasında vardığımız ortak nokta; böyle bir fuarın altından ancak Almanya’nın çıkabileceğidir.

Birkaç önemli noktadan kısaca bahsetmem gerekirse;

  • Kafeterya, karşılama, bilet satış ve her hangi bir fuar organizasyon işlerinde rahatlıkla söylebilirim ki; kadınların çalışma oranı %90.

  • Fuarın ilk gününde orta ve lise düzeyi öğrencilerin katılımı fazla; bunun en önemli sebebi fuar hakkında gezilerin planlanması ve ödev dağılımları.

  • Türkiye'den katılan firmalarının sayısı 140 olarak görünüyor ve şuan için 6 farklı sektörde en fazla katılım gösteren ülkelerden biriyiz. Bu durum devlet kurumları, oda ve dernekler tarafından özellikle takip ediliyor.

  • Fuar alanı içerisinde civatadan, temizlik eşyalarına, matbuu baskıdan kiralamaya kadar bütün hizmetlere karşılık bulabiliyorsunuz.

  • Büyük şirketler stant ve etkinliklerine milyonlar harcamış. Çünkü ilgili alanlarının kalbi burada atıyor. Bütün Dünya dört gözle bu fuarı bekliyor diyebilirim.

  • Her yeni fuarda gelişen teknolojiler ve uygulamalar yer alıyor ama özellikle devam eden projeler ve yeni çözümler bu fuara saklanıyor.

  • Sadece ürün değil ayrıca sosyal sorumluluklarını sergileyen şirketler de mevcut.

  • Fuara renk katan eğlenceli gösteri veya etkinlikler çok fazla.

  • Fuarı tam anlamıyla gezmek isterseniz 3-4 gün yeterli olmayabilir.

Bauma fuarı hem ilgi alanıyla hem de büyüklüğü ile farklı noktalarla anlatılacak çok fazla maddeye sahip. Bu sektörde faaliyet gösteren firmaların kesinlikle kaçırmaması gereken önemli bir tecrübe.

Fuar sonrasında detaylı bir şekilde kaleme alarak görselleri ile sizlere paylaşacağım.

GÜNCEL
SON PAYLAŞIMLAR
bottom of page